div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yerli yapım MMOFPS “Tactic Force” geliyor!

- Advertisement -

Türk bir yazılım firması olan HES Games, MMOFPS türündeki “Tactic Force” isimli oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Free to Play olarak planlanan oyun, şimdilik sadece Türkiye üzerinden yayınlanacak ve Türk oyuncuların beğenisine sunulacak. Kapalı beta hazırlıkları yapan HES Games ekibi, Yerebatan Sarnıcı, Peri Bacaları gibi ünlü yapıların yanı sıra Balat, Kervansaray ve Petrol Platformu haritalarıyla oyuncuların ilgisini çekmeye çalışacak.

Oyun içinde yer alan eşyalarda şans faktörünün olmadığını açıklayan yapımcı firma; lootbox tarzındaki deste ve kasa gibi materyaller yerine, oyuncunun gördüğü eşyalara sahip olabileceğinin altını çizdi.

Projelerini, “Türkiye’nin En Gelişmiş MMOFPS Oyunu” olarak lanse eden ekip, oyun motoru olarak ise Unreal Engine 4’ü kullanıyor. Kapalı beta hakkında tam tarih vermeyen firma, www.tacticforce.com adresinden kayıtları kısa süre sonra başlatacağını ve kapalı beta için 1.000 kişilik kontenjan sınırı olacağını belirtti.


Haberler

5 YORUMLAR

  1. açıklamalar yapıldı gerekli şeyler söylendi oyunun envanterine tamamen oyun parasıyla erişilenebileceğini söylüyorlar şuanda kapalı betaya (KBT) başvuruları 96.000 Kişi fakat kontenjan 1.000 kişilik zula toplamda maximum 120.000 oynanıyor KBT ye bu kadar başvurusu olan bir oyun (kapalı beta oyunun en kötü hali) kesinlikle yayımlandığında iyi işler başaracak zula unutulacak varlığından bile haberimiz olmayacak ney koyarlar ise koysunlar zulanın ömrü bitti zula öldü artık düzelemez kalkamaz battı TacticForce onun sonu olacak oyun çıkana kadar vakitleri var zaten bütün silahlar bu yüzden zp li oldu tactic force a karşı mücadele için ama o oyunlan baş edemezler artık bitti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler