div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yoksa Fallout filmi mi geliyor?

- Advertisement -

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Todd Howard‘ın verdiği röportaj Fallout hayranlarını heyecanlandırdı.

2000’li yıllar içerisinde birçok oyunun beyazperdeye aktarıldığını gördük. Çoğu da oldukça başarısız yapımlar olarak sinema tarihindeki yerini aldı. Ama son yıllara baktığımızda hem sinema sektörünün gelişimi hem de bu filmleri çekenlerin oyunun yakın takipçileri olmaları işin rengini değiştirdi.

fallout-resim-wallpaper39-1024x701

Şu aralar Warcraft filminin vizyona girmesini beklerken, Bethesda’nın üst düzey yöneticisi Todd Howard‘dan ilgi çekici bir açıklama geldi. Howard açıklamasında “Geçtiğimiz yıllarda birçok görüşme yapıp Fallout’un geleceği hakkında konuştuk. Henüz hiçbiri için ‘Bu oyun kadar güzel olabilir’ sözlerini kullanamam” dedi.

Görünüşe göre birçok film yapımcısı Bethesda ile Fallout filmi için görüşmelerde bulunmuş. Ama Todd Howard ve ekibinin içine sinen bir proje sunamamışlar.

Bu açıklamanın ardından ne olur biz de bilmiyoruz. Şu bir gerçek ki, Fallout’un o tozlu kokusunu bir de sinema perdesinden izlemek keyifli olurdu.

Haber: frpnet.net – Özay Şen

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler