div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yore VR ile tanışın!

- Advertisement -

Yore VR, Steam’in erken erişim sistemindeki bir başka sanal gerçeklik oyunu olarak göze çarpıyor. Yore VR’ı diğer sanal gerçeklik oyunlarından ayıran, sanal gerçeklikte görmeye alışık olmadığımız açık dünya bir sandbox oyunu olması oluyor.

Sadece üzerimizde kıyafetlerimizle başladığımız oyunda, maceramızı bizim kararlarımız şekillendiriyor. Baltayla ateş için odun kırmak, kazmayla demircilik için metal toplamak, harabelerin arasında gezinmek ya da zindanların derinliklerinde saklı hazineleri bulmak oyunda yapabileceğimiz şeyler arasında yer alıyor. Dahası, sadece ormanda uzanmak ve kuş seslerini dinlemek istiyorum diyenler için de Yore VR’ın barış dolu dünyası huzur vadediyor. Demircilik üzerine kurulu olan yapımda tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi bir kılıç dövmeden önce gerekli malzemeleri toplamamız gerekiyor. Ormandan kestiğimiz odunlar oyun dünyasında kaybolup envanterimize eklenmediği için tahtadan bir arabaya yüklememiz ve gerekli madenleri çıkarmak için gerekli aletlere karar vermemiz gerekiyor. Sonunda ocağın başına geçtiğimizdeyse sıcak metali ateşin o kırmızı rengini alana kadar ısıtmamız, sonrasındaysa yavaş yavaş dövmemiz gerekiyor. Kılıcımızı tamamladığımızda ya da oyunda yer alan yayları aldığımızda hünerlerimizi test edebileceğimiz samandan bir kukla da yer alıyor. Son olarak avlanma mekaniğinin eklendiği oyunu heyecanla bekliyoruz.

yore-vr-town-image-1024x512

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler