div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Albion Online’ın Final Beta’sı başlıyor…

- Advertisement -

Alman geliştirici Sandbox Interactive’in “sandbox MMORPG”si Albion Online için şu andaki beta süreci Temmuz ortasında bitecek. Final Beta’nın 1 Ağustos 2016’daki başlangıcıyla birlikte, Albion Online, sunucularında halihazırda oynayan 150.000 kullanıcıya son derece zengin yeni özellikler ve geliştirmeler sunacak.

Albion Online nedir?
Albion Online, Sandbox Interactive’in sandbox MMORPG tarzındaki oyunu ve Albion’ın ortaçağ fantezi dünyasında geçiyor. İster güçlü bir savaşçıyı oynayın isterseniz bir çiftçiyi, tüccarı veya usta bir zanaatkarı, oyuncular tarafından yönlendirilen bu dünyada her bir silah ve her bir bina oyuncular tarafından yaratılıyor. Tipik sınıf kısıtlamalarından bağımsız “ne giyiyorsan O’sun” sistemi sayesinde, yetenekli bir okçu anında çok güçlü bir büyücüye dönüşebilir ve oyuncular, oyunun dünyası içindeki kendi rollerini kendileri belirleyebilirler. PvE, PvP veya “guild vs guild” savaşları, kısacası oyundaki tüm aksiyonların bir anlamı olduğu kadar sonuçları da var. Oyundaki dünyanın tehlikeli bölgelerinde geçen PvP savaşları, “kazanan her şeyi alır” mantığıyla işliyor. Albion Online, PC deneyimini tabletlere tümden getiren ilk oyun.

Albion_Online Screens_Item_Enchanting

Final Beta’da neler var?
Albion Online’ın final beta’sı için geliştiriciler tamamen yeni ve çok daha geniş bir dünya yarattılar. Final Beta online olduğunda, bu yeni dünya üç yeni ve heyecan verici “biyom”dan (kendine özgü iklimi, bitki örtüsü, hayvanlar topluluğu olan karasal bölge) oluşacak (bataklık, bozkır, dağlar). Cesur kaşifler birbirinden farklı kaynakları ve kendine özgü yaratıkları sadece belirli biyomlarda bulabilecekler. Ek olarak, dünya, Kral’ın kanunlarının geçerli olduğu ve oyuncuların Royal Expedition Corps tarafından korunduğu güvenli bölgelere ve kanunsuz Outlands’e ayrılacak.

Albion Online, bu yeni versiyonla birlikte bir de “şöhret sistemi”ne kavuşacak. Oyuncunun her bir hareketi onun şöhretini doğrudan etkileyecek. Kötü şöhret beraberinde sonuçlar doğuracak, örneğin muhafızlar oyuncuların suçlu karakterlerini kraliyete ait şehirlerden uzak tutacak.

Albion_Online Screens_Guild vs Guild

Diğer yeni özellikler arasında, güçlü savaşçıları ve becerikli zanaatkarları, eşsiz görünümleri ve özel yetenekleri olan ve belirli bir fraksiyona özel artefakt silahlar üretmek için bir araya getiren yeni artefakt sistemi de var. Ayrıca, efsunlama (enchantment) sistemi de yenilendi ve efsunlar oyuncu onları ne zaman değiştirmek isterse değiştirilebilecek şekilde düzenlendi. Ek olarak, guild vs guild sistemi, eşya sistemi, şans tablosu, kaynakların yeni oluşması, görev sistemi ve hızlı yolculuk sistemi tamamen yeniden ele alındı.

- Advertisement -

Şu andaki Beta’nın sonunu kutlamak amacıyla, 17 Temmuz 2016’da, yani oyun sunucularının 1 Ağustos’ta başlayacak Final Beta’ya hazırlığı için offline duruma geçeceği 18 Temmuz’dan hemen önce, bir oyuncu etkinliği gerçekleşecek. Albion Online’ın Final Beta’sı online olduğunda, tüm hesaplar sıfırlanacak, tüm Founder’lar Founder Pack’lerinden gelen bütün avantajlara sahip olacaklar ve web sitesi üzerinden satın alınan tüm altın oyuncu hesaplarına aktarılacak.

Final betadaki değişiklikler hakkında detaylı bilgi almak için: https://albiononline.com/en/news/final-beta-august

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler