div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

For Honor’ın kapalı beta tarihi belli oldu!

- Advertisement -

Ubisoft® For Honor Kapalı Betasının 2017 Ocak ayında başlayacağını duyurdu.

Oyuncular savaşların yıprattığı Ashfeld, Valkenheim ve Myre topraklarına adım atacaklar ve Vikingler, Samuraylar ve Şövalyeler arasında çağlardır devam eden savaşları konu alan yepyeni çokluoyuncu deneyimleri yaşayabilecekler.

Ubisoft kapalı beta ile birlikte Fraksiyonlar Savaşını da başlatacak, kısıtlı süre için geçerli olacak bu çıkış öncesi etkinliği şu sorunun cevabını arıyor olacak: Kudretli Vikingler, Samuraylar ve Şövalyeler nihayet aynı savaş alanında bir araya geldiğinde… kim galip çıkar?

Fraksiyonlar Savaşı 2017 Ocak ayında başlayacak olan kapalı betadaki tüm platformlardaki tüm çokluoyuncu aktivitesini takip edecek. Betaya ve kazanan fraksiyona katılmış olan savaşçılara ödüller verilecek.

fh_previews_warlord_action_screenshot_pr_161214_6pm_cet_1481728453

Oyuncular üç farklı Fraksiyondan 12 benzersiz kahraman ile savaşa katılabilecekler. Ubisoft bugün iki yeni Ağır kahraman olan Samuray Shugoki ve Viking Warlord’a ek olarak yeni Suikastçi kahramanı Şövalye Peacekeeper’ı da tanıttı, bunlar rekabete dayalı çokluoyuncu deneyimine daha da büyük bir derinlik katacak:

· Shugoki: Bir zamanlar Samurayların muhafızı olan Shugoki, ailenin bir parçası olmuş. Devasa ve vahşi bir savaşçı olan Shugoki, silah olarak yalnızca kendilerinin kullanabildiği dev bir sopa olan kanaboya sahip. Shugoki diğer Samuraylar kadar çevik olmasa da kaya gibi direnci ve şeytan gibi kuvveti sayesinde savaş alanında inanılmaz bir güç oluyor.
· Warlord: Warlord yalnızca savaşta gerçek liderlik gösterenlere, tüm hayatlarını ihtiyacı olanlara hizmet ederek harcamaya hazır olanlara verilen, kadim Viking geleneğinden gelen bir isim. Warlord kalkanları hem güçlü, hem birçok işe yararken basit tasarımlı kılıçları keskin ve ölümcül.
· Peacekeeper: Umutsuzlar, aşağılanmışlar veya adanmışlar arasından seçilen Peacekeeper’lar bozulamaz yeminlerle gizlilik andı içmişlerdi. Çabuk ve ölümcül olan bu birimler bir ellerinde kılıç, diğerinde bıçak ile savaşırlar. Peacekeeper’lar tüm Suikastçiler arasında en ölümcül düelloculardır, düşmanları onların farkına bile varmadan savaşı kazanma yeteneğine sahiptirler..

- Advertisement -

Ubisoft Şövalyeler, Vikingler ve Samuraylar arasında platformlar arası savaşı konu alan yeni metaoyunu Fraksiyon Savaşını tanıttı. Oyuncular kılıçlarını seçtikleri fraksiyonun emrine sunarak başlayacaklar. For Honor’da yapılan her bir çokluoyuncu savaşı oyun dünyasını etkileyecek ve oyuncular maçlardaki kişisel performansları ile Savaş Varlıkları kazanacaklar. Bu Savaş Varlıkları bölgelere konuşlandırıldığında oyuncuların bölgeleri ele geçirmesine ve savunmasına yardımcı olacak.

Oyuncular 10 haftalık çoklu oyuncu sezonu boyunca fraksiyonlarının başarısına katkıda bulunacaklar. Sezon sona erdiğinde tüm For Honor oyuncuları fraksiyonlarının durumuna göre ödül kazanacaklar. Her sezonun sonunda Fraksiyon Savaşı sıfırlanacak ve kısa bir sezon sonrası döneminin ardından yeniden başlayacak.

Oyuncular For Honor dünyasına ve oyunun baş düşmanı, fraksiyonlar arasında savaş başlatmaya çalışan Apollyon’a odaklanan yeni sefer fragmanı sayesinde bu cesur kahramanların neden birbirleriyle savaştığını öğrenecekler. Bu yeni fragmanda Demir Lejyon Şövalyeleri, Savaştadoğan Viking klanları ve Şafak İmparatorluğu Samuraylarının motivasyonları da detaylandırılacak. Oyuncular tek kişilik veya çevrimiçi işbirliği modunda hikaye seferini oynarken For Honor’ın sert ve acımasız dünyasını tanıyacaklar.

Oyuncular www.forhonorgame.com/war adresinden Betaya kayıt olarak For Honor’ın sunduklarına dair fikir sahibi olabilecekler.

Diğer Ubisoft stüdyolarının* işbirliğiyle Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen For Honor etkileyici bir sefer ve heyecan dolu çokluoyuncu modları sunuyor. Oyuncular üç Büyük Fraksiyonun – cesur Şövalyeler, ölümcül Vikingler ve gizemli Samuraylar – savaşçılarını yöneterek savaş alanlarında ölümüne dövüşecekler.

Oyunun yenilikçi savaş sistemi oyunculara savaşçılarının tüm kontrolünü verecek, oyuncular yollarına çıkan düşmanları yok etmek için benzersiz yeteneklerini ve savaş stillerini kullanacaklar.

For Honor 14 Şubat 2017’de çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler