div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

First Assault oyunu, beta yayının kapılarını oyun severlere açtı

- Advertisement -

First Assault oyunu, beta yayının kapılarını oyun severlere açtı

Nexon America, Shirow Masamune’nin yarattığı televizyon serisi Ghost in the Shell mangası üzerine kurgulanan yeni oyunu First Assault’un beta yayınını kısa süreliğine açtı.

Nexon America Inc., Ghost in the Shell: Stand Alone Complex manga serisi üzerine kurgulanan yeni oyunu First Assault Online’ın beta sürümünü oyun severlere açtı. Takım taktiğine dayalı oyunda, oyun severler siber dünyanın hakim olduğu gelecekte asker rolüne soyunarak sokaklarda teröristlerin peşine düşüyor.

Sınırlı bir süre açık kalacak beta yayınında Nexon, sunucularını test ederken oyunculardan da oyunun geliştirilmesi için geri bildirimler almayı hedefliyor. Beta yayında, oyuncular manga dünyasını oyun dünyasına taşıyan First Assault Online oyununun Team Deathmatch, Demolition ve Terminal Conquest modlarını oynama fırsatını yakalıyor. Oyun haritalarındaki öğeler “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex”manga serisinden esinlenerek hayata geçirildi:

• PSS9: “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex” serisinin 8. bölümü Missing Hearts’taki gibi elit anti-terörist takımı Section 9’un karargahları.

• Urban City: “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2. Gig” 2. bölümü Night Cruise’daki sanal suçluların mekanı.

• District Ruins: “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – 2. Gig” 4 bölümü Natural Enemy’deki harabeye dönmüş binalar ve gölgeler içerisindeki koridorları.

- Advertisement -

FPS türündeki First Assault oyunu, Shirow Masamune’nin yarattığı ve “yüksek teknoloji, düşük yaşam” şeklinde öztlene Cyberpunk türündeki televizyon serisi Ghost in the Shell mangası üzerine kurgulandı.

Oyun, yakın geleceğin karanlık dünyasında geçerken taktiksel oynanabilirliği de FPS türüne taşıyor. Bu oyunda oyuncular, cyberpunk dünyasındaki sokaklarda teröristlere karşı savaşan askerlerin rolünü üstleniyor. “SkillSync” özelliği ile oyuncular, savaş alanında kendilerine yakın takım arkadaşları ile sadece kendi karakterlerine özgü siber yeteneklerini paylaşabiliyor. Oyunun özgün haritalarında, SkillSync özelliğini taktiksel bir şekilde kullanan takım oyuncuları kendilerini hedeflerine ulaştıracak ciddi avantajlar elde ediyor.

1-4 Ekim arasında açık kalacak beta yayına katılarak ikinci seviyeye çıkan herkes diledikleri kullanıcı adını erkenden kaydetme hakkını kazanırken özel bir silah kaplamasının da sahibi olacak.

Beta yayınına kayıt olmak için: www.FirstAssaultGame.com

Sosyal Medya
Facebook: http://www.facebook.com/ghostintheshellonlinefps
Twitter: http://twitter.com/First_Assault
Twitch: http://www.twitch.tv/firstassault
YouTube: http://www.youtube.com/c/firstassault

Geliştirici URL
Neople: http://www.neople.co.kr/neople/en/

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler