div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Vanishing of Ethan Carter haftaya Ps4’te!

- Advertisement -

The Vanishing of Ethan Carter’ın Playstation 4’e gelmesi için yapımcı “aylar değil, haftalar” olduğunu söylemişti, dediği gibi de oldu.

Oyun yapılan açıklamaya göre hemen hemen bir hafta sonra, 15 Temmuz’da Playstation 4’e çıkacak, üstelik sadece 14 pound’luk bir fiyat etiketi ile.

Son zamanlarda popüler hale gelen “keşif” oyunlarından olan The Vanishing of Ethan Carter, 26 Eylül 2014’te PC kullanıcıları ile buluşmuştu. Son derece huzur veren, ancak bir taraftan da kendi “huzursuzluğu” içinde salınan mekanlarda geçen oyunda istediğimiz yere gidebiliyor, ipuçlarını topluyor ve istediğimiz sıra ile bir araya getirip bulmacaları çözmeye çalışıyorduk.

Bir diğer detay, oyunun PC sürümü Unreal Engine 3 kullanırken, 15 Temmuz’da piyasaya sürülecek olan Playstation 4 versiyonunda Unreal Engine 4 kullanılacak. Aynı zamanda PC versiyonunun da bir süre sonra Unreal Engine 4’te elden geçirilmiş haliyle yeniden piyasaya sürülmesini ve VR desteği sağlamasını bekliyoruz.

Bu arada Kuzey Amerika kullanıcıları bir süre daha beklemek durumunda kalacaklar, zira oyun sadece PS Store Avrupa kullanıcıları için sunulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler