Deprecated: Mobile_Detect::__construct(): Implicitly marking parameter $headers as nullable is deprecated, the explicit nullable type must be used instead in /var/www/vhosts/level.com.tr/httpdocs/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/Mobile_Detect.php on line 684
Ark: Survival Evolved'ın Xbox sürümü beklentileri aştı! - LEVEL Online

Ark: Survival Evolved’ın Xbox sürümü beklentileri aştı!

Dinazor temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved’ın Xbox sürümü çıkalı iki hafta oldu ve oyuna gösterilen ilgi beklentilerin üstünde.

Geçtiğimiz yaz aylarında Steam üzerinden PC’ye çıkan Ark: Survival Evolved oldukça ilgi çekmişti. 16 Aralık tarihinde Game Preview adı altında Xbox One platformuna çıkışını yaptı. Studio Wildcard kurucularından Jesse Rapzca’nın açıklamasında, günlük Xbox One oyuncu sayısı şimdiden PC’yi geri de bıraktığını duyurdu.

Xbox tarafından henüz bir sayı verilmedi fakat Steam verilerine bakacak olursak Ark: Survival Evolved günlük oyuncu sayısı elli altı bin civarında ve Steam’de en çok oynanan ilk 10 oyun arasında bulunuyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Önerilen Haberler