div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bethesda’dan Hearthstone’a rakip!

- Advertisement -

Türkiye saati ile bu geceki Bethesda konferansında yüzümüzü güldüren pek çok haber aldık. Gerek Fallout 4 gerek Fallout’un mobil cihazlar için tasarlanan oyunu Fallout Shelter gerek Doom ve gerekse Dishonered 2 oyuncuları epeyce heyecanlandırdı. Pek tabii ki bütün oyuncuların öncelikli merak konusu Fallout 4 olsa da The Elder Scrolls serisi ile alakalı yeni bir haber gelir mi sorusu herkesin aklındaydı. Açıkçası klasik The Elder Scrolls serisine yeni bir oyun gelmesi elbette çok düşük bir ihtimaldi ancak Skyrim için yeni bir DLC haberine imkansız gözle bakılmıyordu.

Ancak Bethesda herkesi yanıltarak The Elder Scrolls serisi için yepyeni bir kart oyunu üzerinde çalışıldığını açıkladı. The Elder Scrolls: Legends isimli oyunu bir video ile tanıtan yapımcı firma free to play olacak olan yapımın şu an itibariyle iPad ve PC için geliştirildiğini açıkladı. Konferansta aynı zamanda oyunun bu yıl sonu bizlerle buluşabileceği açıklandı.

Yayınlanan videoda oynanışa dair herhangi bir içerik görmesek de Tlder Scrolls evrenine ait ırkların görünütleriyle karşılaşıyoruz. The Elder Scrolls: Legends, bir kart oyunu olarak Hearthstone rakip olabilecek mi? Bunu bizde merak ediyoruz.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler