div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Casper, Excalibur Masaüstü ile şeffaflaştı!

- Advertisement -

Casper Excalibur masaüstü ile şeffaflaştı!

Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, oyun dizüstü modelleri olan Excalibur ailesini masaüstünde de genişletiyor. Casper Excalibur E800 modellerinde 6. nesil Intel i7 OverClock işlemci, Nvidia Geforce GTX 1080 ekran kartı ve oyunculara özel bileşenler ile oyunlarda üst düzey performans sağlanıyor.

Bu yıl 25. Kuruluş yılını kutlayan Casper, geçtiğimiz aylarda kullanıma sunduğu Excalibur dizüstü oyun bilgisayarı ailesinin masaüstü sürümlerini de piyasaya sürüyor. Casper Excalibur ailesinin yeni üyesi E800 farklı donanım ihtiyaçları için tasarlanan modelleriyle performans tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. Excalibur ailesinin E800 modellerinde seçimli olarak Nvidia Geforce GTX 1080, 1070 veya 1060 ekran kartı, 6. nesil Intel 6700K OverClock işlemci, Balistix Elite Bellek, Super SSD, sessiz ve verimli PSU, sıvı soğutma teknolojisi, ışıklı gaming klavye ve mouse, oyun kullanımı için tasarlanmış anakart gibi üstün özellikler bulunuyor.

İçi Görünen Şeffaf Tasarım
Excalibur’un en heyecan verici özelliklerinden biri, bilgisayarın camdan yapılmış yan panelleri ile şeffaf tasarımı ve bunun sayesinde de tüm donanımın dışarıdan tamamen görülebilmesi. Sıvı soğutma sistemi çalışırken, farklı renkte ışıklarla renkli boru sisteminin gözlemlenmesi de oyuncular için ayrıca farklı bir deneyim yaratıyor.

Kasanın içerisini aydınlatan LED’ler 7 farklı renkten oluşuyor ve istendiği zaman tek tuşla değiştirilebiliyor. 4 adet 120 mm LED Kasa fanı ile soğutmaya destek sağlanıyor. Ayrıca 7 adet genişleme yuvası, LED kontrol düğmesi, 2 adet USB 3.1, 2 adet USB 2.0 gibi çıkışları da üzerinde bulunduruyor.

Ürünü satın alırken soğutma konusunda farklı seçenekler arasında tercih yapılabilmesi de mümkün. Açık devre sıvı soğutma, kapalı devre sıvı soğutma ve normal fan soğutma olmak üzere 3 seçenekli konfigürasyon kurulabiliyor. Açık sıvı soğutma sistemi, daha yüksek soğutma kapasitesi, güçlü ve uzun ömürlü pompa, daha sessiz çalışma, sistem modifikasyonu seçenekleri ve estetik görünüm gibi avantajlar sunuyor.

Oyun Hediyeli
Casper Excalibur E800 modellerini GeForce GTX 1070, ve 1080 ekran kartı ile satın alanlara Gears of War 4 oyunu 30 Ekim’e kadar ücretsiz olarak hediye ediliyor. Ayrıca yine oyuncu kullanımına özel Excalibur Mousepad de hediye!

- Advertisement -

Altıncı nesil Güçlü İşlemci
Intel’ın en yeni 6. nesil Core i7 6700K işlemcisini kullanan E800 ailesi, 14nm mimarisi ile en yüksek performansı hedefliyor. İşlemcide bulunan ve frekansını dinamik bir şekilde arttıran Intel Turbo Boost teknolojisiyle ihtiyaç duyduğunuz anda işlemci hızını overclock ile otomatik olarak 4 GHz’den 4.20 GHz’e yükseltilebiliyor. Bu sayede render gibi işlemler ve yüksek işlem gücü gerektiren oyunların üstesinden daha rahat ve hızlı bir şekilde gelinebiliyor.

casper_excalibur_e800_foto

DDR4 2666 Mhz Soğutuculu RAM
E800 ailesinde bulunan ve seçimli olarak satın alınabilen 16 GB (2×8) ve 32 GB (4×8) Balistix Elite 2666Mhz DDR4 bellekler, yüksek performans için özel olarak tasarlandı. Belleklerin üzerindeki alüminyum soğutucu modüller sayesinde bellekler kendi kendini soğutabiliyor. Ayrıca sıcaklık sensörüne de sahip olan bellekler DDR3’e göre % 50’ye kadar daha fazla bant genişliği sunuyor. Bu bant genişliği çok daha hızlı veri transferi sağlarken, üst düzey bir performans sunuyor.

SSD seçeneği sayesinde verilere 10 kat daha hızlı erişim sağlayan Casper Excalibur E800, sadece birkaç saniye içerisinde açılıyor ve oyunları açmak sadece birkaç saniye alıyor.

Masaüstü ailesinde kullanılan 700W Bronze ve 850W Gold güç kaynakları akıllı fan kontrol devresi sayesinde en zorlu oyunlarda bile sessiz bir ortam ve yüksek verimlilik ile oyuncuların ihtiyacı olan performansı sağlıyor. Çoklu soket yapısına sahip olan güç kaynakları uzun vadede yapılacak geliştirmelere uygun bir altyapı sunuyor.

NVIDIA Geforce GTX 1060, 1070 ve 1080 Ekran Kartları ile VR Kullanım İmkanı ( VR READY! )
Casper Excalibur E800 modellerinde opsiyonel olarak Geforce GTX 1060, 1070 ya da 1080 ekran kartı tercih edilebiliyor. NVIDIA’nın yeni nesil Geforce GTX serisi kartları ile oyunlarda performansın sınırları zorlanıyor. Ailenin en üst seviye modeli Geforce GTX 1080 ile Nvidia Pascal mimarisi, olağanüstü performans, güç verimliliği ve üstün oyun deneyimleri sunuyor.

GeForce GTX 1080, Dota 2, Legend, World of Warcraft, Battlefield gibi popüler oyunlar en yüksek çözünürlükte ve üst düzey masaüstü PC oyun performansıyla deneyimlenebiliyor. Casper Excalibur E800’de kullanılan Nvidia Geforce GTX 1080 sayesinde en yeni oyunları 3 kata kadar daha hızlı performans ile oynanabiliyor. Yeni ekran kartı gelecek nesil VR teknolojilerini de destekliyor.

Oyunculara özel Işıklı Klavye ve Mouse
Yüksek performans sunmak için tasarlanan Casper Excalibur E800 ailesinde kullanılan oyunculara özel ışıklı klavye ile karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı sağlamanın yanı sıra etkileyici bir görünüm sağlanıyor. Kırmızı, sarı, yeşil, mavi, beyaz, mor, lacivert renkleriyle toplamda 7 renk seçeneği bulunuyor. Oyunlarda anında tepki vermeyi sağlayan mekanik klavye ve yine özel tasarlanan 4000 DPI ayarlanabilir oyuncu faresi üst düzey bir oyun keyfi sunuyor. Ayrıca WASD tuşlarının özel tasarımı ile oyundaki hedeflere rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Oyunculara özel fonksiyonlar

• Z170A Tomahawk anakart
• Audio Boost ile stüdyo sınıfı 8 kanallı ses
• Game Boost ile tek tuşa basarak performans artışı
• Tüm giriş ve çıkışlar elektrostatik deşarja karşı korumalı
• Rutubet koruması
• Askeri sınıf yüksek ısı koruması
• GPU çekirdeği, DRAM frekansları, GPU & CPU sıcaklıkları ve daha birçok veriyi uygulama üzerinden gerçek zamanlı takip imkanı
• 300 Mbps kablosuz ağ desteği

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler