div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Counter-Strike Nexon: Zombies oyununda “kâbus” başladı!

- Advertisement -

Counter-Strike Nexon: Zombies oyunu için yayınlanan devasa güncelleme paketi, oyun severleri yılbaşı öncesi zombilerle geçirecekleri kâbus gecesine götürüyor.

Nexon Europe, F2P türündeki bilgisayar oyunu Counter-Strike Nexon: Zombies için devasa güncelleme paketini yayınlamaya başladı. “Enter the Nightmare” (Kâbusa Giriş) isimli güncelleme paketi boyutu nedeniyle 14-18 Aralık arasında her gün bir parça yayınlanarak oyun severlere ulaştırılıyor. Güncelleme paketinde Zombi Senaryosu için Boss haritaları ve birçok yeni nesne yer alıyor.

Güncelleme paketinin 14 Aralık’ta yayınlanan ilk parçasında oyun severler “Annihilated: Nightmare” isimli kâbus odasında üst üste saldıran Boss zombileri yenmeye çalışıyor. Her bir turda bu patron zombiler daha da güçlenerek oyunculara meydan okuyor.

15 Aralık’ta gelen güncelleme ile oyuncular kimyasal enerji santraline doğru ilerlerken daha fazla Boss zombi ile karşı karşıya geliyor. Bu sefer burada oyuncuları “Annihilated: Addiction” odasında Revenant ve Angra benzeri güçlü zombiler bekliyor.

16 Aralık’taki güncelleme ile gelen yenilikler ise oyuncuların gerçeklik ile hayal kavramları birbirine karışıyor. Oyuncuların bu seferki kâbusu ortada çağ dünyasında bulunan bir Katolik kilisesinde geçiyor. Burada savaş, şeytani Mad Mechanic’in de içerisinde bulunduğu canavarların saldırı dalgasına karşı veriliyor.

“Annihilated: Madness” isimli güncellemenin geldiği 17 Aralık’ta, oyunda cinnetin dozu da hızla artıyor. Daha da paranoyak hale gelen oyuncular Dr Rex öncülüğünde zombilerin bir sonraki saldırı dalgasında kendilerini savunmak zorunda.

18 Aralık’taki son güncelleme ile kâbusun son gecesinde dış güçlerin şeytani entrikası ortaya çıkıyor. Gecenin teröründen kaçmaya çalışan oyuncular o ana kadarki en zor savaşlarını da veriyor. Bu sefer karşılarında intikam almak için yeniden dirilen Boss zombiler vardır.

- Advertisement -

Güncellemenin yayınladığı günlerde yeni nesneler de indirilebilecek. Bu nesneler içerisinde dövmeler olduğu gibi M4A1 Dark Knight ve AK47 Paladin gibi silahlar da bulunuyor. Bu saldırı silahları 50 kalibre özel kurşunu ile zombileri geriye püskürterek oyuncuların yardımcısı oluyor. Dark Knight silahı kalabalık düşmana karşı etkili olurken Paladin’in yarı otomatik özelliği de bulunuyor. Bu silahlara sahip olmak isteyen oyuncuların yapması gereken ise Mileage Decoder’dan Transcendence Pieces toplamak.

Oyunu indirmek için buraya tıklayınız.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler