div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dirt Rally çıktı, şimdi de konsollara geliyor!

- Advertisement -

Mayıs ayından bu yana erken erişimde yer alan ve müthiş beğeni toplayan Dirt Rally, nihayet çıkışını gerçekleştirdi ve 14 Aralık tarihine kadar indirimli olarak satın alınabilecek.

Codemasters’ın özüne dönerek Dirt serisinin eski oyunlarında bulunan buggy ve diğer tüm prototip arazi araçlarını bir kenara attığı, hatta Richard Burns Rally’nin senelerdir tek başına işgal ettiği “ralli simülasyonu” tahtına da göz diken oyun en azından bir gamepad veya direksiyon setine ihtiyaç duyuyor. Mouse kontrollerinin de desteklendiğini ama çok da önerilmediğini belirtelim.

Oyuncular Dirt Rally’nin çıkışıyla birlikte iki yeni ralli aracına da ücretsiz sahip olacaklar ki bunlar VW Polo WRC 2015 ve Hyundai i20 WRC 2015. Ayrıca İsveç rallisinin daha önceki sürümde eksik olan etapları da oyuna eklenmiş durumda.

Erken erişimde geçen 8 aylık süreyi %92 gibi bir kullanıcı puanı ile geçen oyun 6 Nisan 2016 tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 için de hazır olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler