div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Evolve’a yeni destek karakteri: Kala

- Advertisement -

2K ve Turtle Rock Studios bugün yeni Destek sınıfı avcı Kala’nın dört avcının birlikte oyuncu kontrolündeki yaratığı yenmeye çalıştıkları 4’e 1 shooter oyunu Evolve’a eklendiğini duyurdu.

Bu yeni destek karakteri, Evolve’un çeşitli yaratıkların kullandıklarına benzeyen yetenekler kullanıyor. Kala tek başına veya içinde Gorgon (Yaratık), Lennox (Saldırı sınıfı), Jack (Tuzakçı sınıfı) ve Emet (Şifacı sınıfı) bulunan Hunting Season 2* paketi ile temin edilebilir durumda.

Dr. Kala Kapur Yaratık biyolojisi konusunda bir uzman ve DNA’larını ayrıştırıp kendi genlerine eklediği için Yaratıkların yeteneklerini kontrol ederek savaş sırasında kullanabiliyor. Benzersiz yetenekleri arasında şunlar bulunuyor:

· Siren Missiles – Kraken teknolojisinin geliştirilmiş hali olan bu füzeler yakındaki düşmanlara güdümlü biçimde saldırabiliyorlar. Yere yerleştirildiklerinde ise daha yavaş hareket eden, güdümlü mayınlara dönüşüyorlar;

· Teleport Pads – Wraith teknolojisinin geliştirilmiş hali olan bu pedler sayesinde takım arkadaşlarınız haritanın bir tarafından diğer tarafına anında ışınlanabilecekler;

· Armor Reducer – Goliath’ın zırh teknolojisini kullanan bu yetenek Yaratığın zırhını geçici olarak kaldıran bir ışın gönderir. Işın bağlantısı kesildiğinde zırh hızlıca kendisini yenileyecektir.

Ayrıca Evolve ile yeni tanışan oyuncular, Kala’nın da aralarında bulunduğu tüm önceki oynanabilir karakterleri Evolve: Ultimate Edition sayesinde alabilecekler. Seçili mağazalarda bulunan Evolve: Ultimate Edition içine ana oyuna ek olarak Monster Expansion Pack, Hunting Season 1 ve Hunting Season 2 paketleri bulunuyor.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler