div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GPay, Gamex’te oyuncuları ile buluştu!

- Advertisement -

Oyun sektörüne yenilikçi ödeme çözümleri sunan GPay, Gamex Dijital Oyun Fuarı’nda oyuncuları ile buluştu. Ocak ayı içerisinde 500000. üyesine büyük ödül vermeye hazırlanan Gpay, 2016 yılı içerisinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Kıyamet Savaşçıları ve Mitoloji Online oyunlarındaki kullanıcılara özel olarak 37Games ile birlikte Gamex’te yer alan GPay standını ziyaret eden oyuncular için sürpriz hediyeler verdi. USB, Power Bank, T-Shirt gibi hediyelerin yanı sıra, yüzlerce Türk Lirası karşılığı GPay bakiyesi ise oyunculara sosyal medya üzerinden yapılan yarışmalarla dağıtıldı.

GPay standında etkinlikler bununla da sınır kalmadı. Ünlü Youtube ve Twitch yayıncılarının buluşmaları, Cosplay etkinlikleri ile fuara renk kattı. Oyuncular, hayranı oldukları cosplay ve yayıncılar ile bir araya gelerek fotoğraf çektirip, karşılıklı oyun oynayarak sürpriz hediyeler kazandılar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler