div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hatred Steam’de zirveye yerleşti!

- Advertisement -

Polonyalı bağımsız geliştirici Destructive Creations tarafından geliştirilen Hatred, uzun bir geliştirme aşamasının ardından 1 Haziran’da Steam’de satışa sunuldu ve şimdiye kadar çizdiği satış grafiği yapımcı dahil herkesi şaşırtmış durumda.

Oyunun bu satış grafiğinin başlı başına dikkat çekici olması yetmezmiş gibi, bunu daha önemli kılan ise bu başarının GTA V, The Witcher III – Wild Hunt ve Counter Strike: Global Offensive’e karşı kazanılmış olması.

Hatred, izometrik kameradan oynanan bir gerilim/aksiyon oyunu ve insanlığa karşı nefret ve öfke dolu isimsiz bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunun renk paleti hemen hemen Monochrome’a yakın renklerde ve bölüm tasarımları da hayli dikkat çekici.

Oyun Steam’den 31tl karşılığında satın alınabiliyor.

s5

Haberler

1 Yorum

  1. Kim ne derse desin aklı başında olan insanlar bu tarz oyunlardan etkilenmez. Zaten aklı başında olmayana bunu oynatmamak gerekiyor. Oyun gayet eğlenceli ve içinizdeki patronunuza karşı olan nefreti kusmanıza yardımcı oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler