div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hitman GO konsollar için geliyor!

- Advertisement -

Oyunun üreticisi Square Enix Montreal, ABD’nin San Francisco kentinde düzenlenen PlayStation Experience sırasında sevilen mobil oyunları Hitman GO’nun PS4 ve PS Vita için de geleceğini açıkladı.

Square Enix Montreal’ın geliştirdiği Hitman GO önceden iOS, Android, Windows ve Windows Phone platformlarına çıkmış ve büyük bir başarı kazandıktan sonra da Lara Croft GO’nun geliştirilmesine ön ayak olmuştu.. Oyunun hangi tarihte ve hangi fiyat etiketi ile piyasaya çıkacağı henüz belirsiz, ancak Square Enix Montreal çok fazla beklemeyeceğimizin de müjdesini verdi.

İlk kez yaklaşık 15 yıl önce tanıştığımız Hitman ve ana karakteri Agent 47 zaman içinde beş devam oyununa ve iki filme kavuşmuş, özellikle filmleri ile karışık tepkiler alsa da finansal açıdan oldukça sağlıklı bir tablo çizmişti. Agent 47’yi Timothy Olyphant’ın canlandırdığı film 24 milyon dolar gibi oldukça mütevazi bir bütçeye sahip olmasına rağmen 100 milyon dolar hasılat yapmayı başarmıştı. Ağustos ayında vizyona giren ve karışık tepkiler alan yeni film Hitman: Agent 47 ise 35 milyon dolar bütçe ile yola çıkmış ve 80 milyon doların üzerinde hasılat yapmıştı.

Bu finansal tabloları göz önüne alırsak Hitman serisinin hem konsollar, hem mobil cihazlar, hem de beyazperde’de karşımıza çıkmaya devam edeceğini söyleyebiliriz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler