div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Karşınızda Valoran’ın Koruyucusu Taric!

- Advertisement -

Riot Games daha önceden Taric şampiyonunun yenileneceğinin haberlerini vermişti. Şimdi ise yenilenmiş haliyle Taric karşınızda!

Riot Games, Taric şampiyonunun yenileneceği daha önceden duyurmuştu fakat zamanı belirtilmemişti. Önden küçük bir videoyla yenileneceğinin haberlerini veren Riot yenilenmiş Taric’in yeteneklerini ve görsellerini paylaştı. Sihirdar Vadisi’nde oldukça az gördüğümüz Taric için önemli değişiklikler yapıldı ve görünen o ki takım savaşlarının kaderlerini belirleyecek bir şampiyon haline gelmiş gibi gözüküyor.

Eskisi gibi kolay bir şampiyon olmadığı ve yeni bir yetenek atışının eklediğini görüyoruz. Yani eskisi gibi kolay sersemletme veya iyileştirme yapamayacağız. Yeni gelen yeteneklerine bakacak olursa gözde destek şampiyonlarından biri olacakmış gibi gözüküyor. Artık nişancısını kurtarırken takım arkadaşlarını da kurtarabilecek. Pasifi sayesinde agresifliği de artmış durumda. Diğer ayrıntılara bakmak için Valoran’in Koruyucusu Taric‘in sayfasına gidebilirsiniz.

Yetenekler:

Skinler:

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler