div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kinguin’den Bağımsız Türk Oyun Geliştiricilerine Destek

- Advertisement -

Kinguin’in bağımsız geliştiricilere ve yayıncılara yönelik geliştirdiği Kinguin Indie Valley, bağımsız geliştiricilere ürünlerini oyunculara ulaştırmada yardım etmeyi amaçlıyor. Kinguin.net’in bu yılın başında geliştirmeye başladığı Kinguin Indie Valley bugün itibariyle test sürecini tamamladı ve programda yer almayı isteyen tüm geliştiricilere kapılarını açtı.

Life is Feudal’ın yaratıcısı Bitbox stüdyosunun CEO’su Vladimir Piskunov, platformla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti, “Kinguin gibi şirketlerin oyun geliştiricilerine bu şekilde destek olmaları çok güzel. Dışarıdan destek almak her zaman iyi bir şeydir. Kinguin’in sunduğu destek, bizim gibi programa katılmak isteyenlere büyük fayda sağlayacaktır.”

Kinguin’e hâlihazırda her gün yeni geliştiriciler ve yayıncılar katılıyor ve Kinguin’in kaynaklarını kullanarak gelirlerini artırma fırsatı elde ediyorlar. Kinguin oyun geliştiricilerine pek çok alanda destek sunuyor. Birden fazla dilde 7/24 müşteri destek hizmeti veya sahteciliğe karşı koruma bunlardan yalnızca ikisi. Kinguin, bilhassa yeni kurulan stüdyoları parasal yönden zorlayabilen sahtecilikten kaynaklanan geri ödemeleri %0,2 seviyesine kadar düşürmeyi başarabiliyor.

Ayrıca programa katılan geliştiriciler, Çin’den Amerika’ya kadar tüm önemli pazarlarda 120’den fazla ödeme kanalından faydalanabiliyorlar. Son olarak, Kinguin’in sahip olduğu ve her türlü trafik yükünü kaldırabilen e-ticaret sistemi de gelişmiş altyapısıyla Kinguin Indie Valley’ye katılan geliştiricilerin kullanımına sunuluyor.

Kinguin Geliştiriciler Programı’nın başındaki isim olan Piotr Gnyp, Kinguin Indie Valley ile ilgili olarak şunları söyledi, “Kinguin her zaman oyuncuların en iyiyi hak ettiğine inanmıştır. Fakat oyun geliştiricilerini de unutmadık ve onlar için Indie Valley programını oluşturduk. Geliştiricileri memnun etmeden oyuncuları memnun edemezsiniz. Oyun geliştiricileri hak ettikleri karşılığı alabilirse bunun mutlu oyuncular olarak geri döneceğine inanıyoruz.”
Oyunlarını doğrudan Kinguin üzerinden satışa sunan Hatred’ın geliştiricisi Destructive Creations ekibi de Kinguin’de olmaktan duydukları memnuniyeti şu sözlerle belirtiyor, “Kinguin.net ile olan işbirliğimizden oldukça memnunuz. Günümüzde güvenilir bir iş ortağı bulmak oldukça zor.”

Eğer siz de bağımsız bir oyun geliştiricisiyseniz ve Kinguin’de yer almak isterseniz, [email protected] adresi üzerinden Piotr Gnyp ile iletişime geçebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler