div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Laserlife bu ay PC ve PS4’e çıkıyor.

- Advertisement -

Bit.Trip serilerindne sorumlu stüdyo Choice Proivisons 2010’dan beri ritm aksiyon oyunu olan Laserlife’ı duyuruyordu. Bit.Trip serilerine benzer bir fikirle yapılan Laserlife 22 Eylül’de PC ve PS4’e çıkması bekleniyor. Oyunun Xbox One Versiyonu Ekim’de çıkması planlanıyor.

Oyunun Yardımcı Yapımcısı Alex Neuse oyunu, ölü bir astronotun bedeninin uzayda süzülürken insanoğlu hakkında hiçbir fikri olmayan bir ırk tarafından keşfedilmesi olarak tanımlıyor. Oyun, ritmik lazer oyunları açısından Rez’i andırıyor. Oyuncu ise astronotu bulan ırkı oynayacak ve astronotun geçmişine, anılarına ve hatıralarına dalarak, çoğunlukla sembolik hikayeler ve olayları keşfederek insanoğlunun geneli hakkında bilgi edinmeye çalışacak.

Neuse aynı zamanda oyunu tek oturuşta bitirilebilir olduğunu söylerken oyunun zorluk ayarı olduğunu da ekledi. Yani Bit.Trip serilerinde ki zor seviyeler sizi Laserlife’ı denemekten şimdiden alıkoymasın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler