div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech G, en iyi otomobil yarışçılarını arıyor!

- Advertisement -

Ürünleriyle oyun deneyimine değer katan Logitech G’nin, otomobil tutkunlarının yaşadığı “en iyi pist deneyimi”ni seçmek amacıyla başlattığı Logitech Replay yarışması, 27 Kasım Cuma günü sona erecek. Oyunseverlerin kıyasıya rekabet ettiği ve ücretsiz katılınabilen yarışmanın galipleri, 4 Aralık 2015 tarihinde www.logitechreplay.com üzerinde duyurulacak.

Logitech Replay’e katılmak isteyenler, araba yarışı oyunlarından elde ettikleri en iyi pist deneyimini içeren videoyu; Vine, Instagram, Dailymotion veya Youtube’a yükleyip, linkini mikro sitede paylaşacak. Moderasyon onayından geçen ve en çok beğeniyi alan videolar, jürinin değerlendirmesine sunulacak. Jürinin seçtiği videoların sahipleri, çeşitli PS4 oyunları, klavye, mouse ve kulaklıklardan oluşan ödüllerinden birini almaya hak kazanacak.

Online aşamada Logitech’ten oyuncu ekipmanları ve PS4 oyunları kazanma şansını yakalayacak başvuranlar arasından jüri tarafından seçilen 50 kişiye, daha sonra belirlenecek bir tarih ve yerde yapılması planlanan, gerçek zamanlı offline finale katılma hakkı verilecek. Offline yarışmada birinci olan katılımcıya; Logitech G29 Driving Force Racing Wheel, Logitech Driving Force Shifter, Playstation 4 ve Playseat Oyun Koltuğundan oluşan yarış simülasyon seti armağan edilecek.

logitech-1

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler