div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Logitech’ten, teknolojik yılbaşı hediyeleri!

- Advertisement -

Logitech, yılbaşında farklı bir hediye vererek sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere, teknolojik alternatifler sunuyor. Yeni yıla oyun oynayarak girmeyi planlayanlar için Logitech G Prodigy serisi, yeni yılda evde kimseyi rahatsız etmeden çalışacaklar için Logitech Silent Mouse serisi, yeni yıla evde televizyon izleyerek girmeyi planlayanlar için Logitech K400 Plus kablosuz klavye, armağan edileceği şanslı kişileri bekliyor.

Logitech G, oyun deneyimini geliştirecek yeni Prodigy serisiyle oyun tutkunlarını bir araya getiriyor. Kablolu ve kablosuz G403 ProdigyTM gaming mouse’lar ile G213 ProdigyTM RGB gaming keyboard ve G231 ProdigyTM gaming headset’ten oluşan 4 parçalık seri ile yeni yılda olağanüstü performans sizin olsun.

1

Logitech M220 Silent ve M330 Silent Plus Mouse
Logitech, bugüne kadar tasarladığı ilk “sessiz” wireless mouse’ları M220 Silent ve M330 Silent Plus ile fark yaratıyor. Hassas, konforlu ve dayanıklı yapısıyla standart mouse’larla benzerlik taşıyan M220 Silent ve M330 Silent Plus, her tıklamada sesi %90 oranında azaltan tasarımlarıyla dünyada ilk defa Noise Abatement Society tarafından “The Quiet Mark” onayını alarak yeni yılda size kimseyi rahatsız etmeden çalışma imkanı sunuyor.

2


Logitech K400 Plus Klavye

Logitech’in kablosuz klavyesi K400 Plus ile televizyonu kontrol etmek artık daha kolay. Şık ve yuvarlak hatlı, ince tasarımıyla dikkat çeken K400 Plus, 18 ay pil süresi, yaklaşık on metreye kadar kablosuz kullanım özelliği ve dokunmatik mouse özellikleri sayesinde koltuktan kalkmadan yeni yılda televizyon keyfini doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

image013

- Advertisement -

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler