div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Önümüzde ki hafta GTA Online’a Freemode Etkinlikleri geliyor!

- Advertisement -

Haberimize başlamadan önce eski konsol kullanıcıları için üzücü bir haberimiz var. FIFA 16’nın bazı özelliklerinin PS3 ve XBox 360’dan çıkarıldığını duyurduktan sonra şimdi de Rockstar artık GTA Online için PS3 ve XBox 360’a yeni özellik eklemeyeceklerini söyledi. Yaptıkları açıklamada bu anın öyle ya da böyle geleceğini ve buna engel olamadıklarını söylediler. Tüm özellikleri PS3 ve Xbox 360’a da dahil olmak üzere çıkarmaya çalıştıklarını ve bunun konsola zarar vereceğini ve kaldıramayacağını söylediler. Rockstar’ın artık bir sonra ki oyunları da Xbox 360 ve PS3’e çıkmayacak gibi. Artık diyebiliriz ki PS3 ve Xbox 360 devri sona ermeye başladı ve bu süreç bununla birlikte dahada hızlandı.

Haberimize gelirsek! 15 Eylülde Rockstar Freemode Etkinliklerini GTA Online’a ekleyecek. Bu etkinlikler gelişi güzel yerde ve rastgele bir zamanda oluşup tanımadığınız kişiler ile birlikte oynadığınız keyifli etkinlikler olacak. Dilerseniz freemode seçeneğini kapatabilir ya da hangi etkinliklerde bulunmak istediğinizi seçebilirsiniz ki buda size oynamak istediğiniz oyunun yarıda kesilmesini engellemiş oluyor.

Modlar arasında King of the Hill gibi bir bölge için savaş verdiğiniz ve bölgeyi elinizde tutmaya çalıştığınız bir mod, takımlar halinde oynanacağı söyleniyor. Bir diğeri ise baya ilginç, adı Penned In, bu modda ise oyuncular rastgele oluşturulan balonların içine girmeye çalışıyorlar, dışarıda kalan herkes ölüyor. Bir diğeri ise Hunt the Beast, bu modda bir oyuncu kurtadam oluyor ve diğer oyunculardan kaçarak olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya çalışıyor.

Ayrıca oyuna iki yeni düşman modu ekleniyor. Bunlardan biri Hunting Pack, oyuncular bir arabayı belli bir noktaya hiç yavaşlamadan götürmeye çalışıyorlar, yavaşlayan araba patlıyor. Diğer ekip ise arabayı durdurmaya çalışıyor. Diğeri ise Cross the Line, basitçe nötr bir ortamda iki takım savaşıyor ve öteki tarafı tamamen öldüren takım kazanıyor.

Gelecek olan güncelleme ile Rockstar Editor PS4 ve Xbox One’a gelecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler