div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PoE: The Awakening geliyor!

- Advertisement -

Hack & Slash türünü MMO dünyasına aktaran en önemli oyunlardan biri olan Path of Exile’ın uzun zamandır beklenen The Awakening isimli genişleme paketi için sonunda resmi bir çıkış tarihi verildi. Test süreçlerinde ciddi sorunlarla karşılaşan bu genişleme paketi en nihayetinde bu sorunları aşmış olacak ki oyunun yapımcısı Grinding Gear Games bu güncellemenin 10 Temmuz’da oyuna ekleneceğini duyurdu.

Path of Exile: The Awakening ile birlikte nelerin geleceğine şöyle kısaca bir bakalım. Bir kere oyuna gelen Act IV ile yepyeni bir senaryo akışı yer alacak. Bununla beraber ise yepyeni düşmanlar bölgeler ve oyun haritaları Path of Exile’ın oyun dünyası Wraeclast’ı genişletecek. Yeni güncellemeyle gelen yeni düşmanlar arasında ise oldukça güçlü ve etkileyici yeni bosslar, yeni sınıf yetenekleri ve gemler bulunacak. Tüm bunların yanı sıra 100’den fazla yeni eşya ve oyun tecrübesini geliştirmek için arayüzde yapılan değişiklikler dikkat çekiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler