div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Road Redemption nihayet bu yaz çıkıyor!

- Advertisement -

90’lu yılların en eğlenceli oyunlarından olan Road Rash’in ruhani takipçisi, yapımcısından gelen bilgiye göre bu yaz PC için hazır olacak.

Öncelikle oyun Electronic Arts tarafından dağıtılan Road Rash ile direkt bir bağa sahip değil ancak izini takip ettiğini görmek için bir iki videosunu seyretmeniz yeterli. Road Redemption, 170.000$ topladığı Kickstarter aşamasından sonra 2014 yılından beri erken erişim aşamasında ve oyunun piyasaya çıkmasından umudunu kesen takipçilerinin sayısı da giderek artıyor.

Elinizdeki silahlar ile otoyolda terör estirdiğiniz oyunun üzerinde acil çalışılması gereken eksikler listesi hayli kabarık ve yayınlanan son fragmanın üzerinden de 1.5 yıldan fazla zaman geçmiş durumda.

Diğer taraftan, 31 TL fiyat etiketiyle Steam’de kendisine yer bulan oyunun tutkunları için nihayet iyi haberler gelmeye başladı.

Yapımcı DarkSeas Games, oyunun bu yazın başlarında erken erişim aşamasından çıkacağını ve ilk piyasaya çıkacak olan PC versiyonunu PS4 ve Xbox One portlarının izleyeceğini açıkladı. Ayrıca tarihe karışması beklenen Wii U versiyonu da halen geliştirilmekte ve konsol versiyonlarından kısa süre sonra hazır olması bekleniyor.

Kendi adıma konuşmam gerekirse, oyunun aldığı yoldan hiç hoşnut değilim ve oynanış keyifli olsa da, tıpkı 1990’ların Outrun’ı gibi, motosikletlerin para bandı ile piste yapıştırılmış gibi gözükmesi ve genel geçer fizik yapısı konusunda oyunun halen berbat gözüktüğünü söylemek zorundayım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler