div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Silent Hills’den bir hayal kırıklığı daha

- Advertisement -

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir söylenti, iptal edilmesiyle tüm bekleyenleri şok eden Silent Hills’ı tekrar gündeme getirmişti. Kaynağı belli olmayan bu söylentiye göre Silent Hills projesi iptal edildiğinde %80 oranında tamamlanmıştı ve bu yüzden Microsoft, oyunun haklarını exclusive olarak satın almayı planlıyordu, hem de “milyarlarca” dolar karşılığında.

Bu söylentiler üzerine Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Xbox’ın yöneticisi Phil Spencer, söylenenlerin gerçek olmadığını, haberin asılsız olduğunu açıklayarak beklentileri yeniden dibe düşürdü. Spencer “Üzgünüm ama bu doğru değil. Bu söylenti nerden yola çıktı bilmiyorum ama kimseyi yanıltmak istemem.” açıklamasını yaptı.

Bu arada, Silent Hills’ın yapımına devam edilmesi için başlatılan imza kampanyasına Guilermo del Toro da imza attı. An itibariyle 160.000’e ulaşan imza sayısına siz de bir imza eklemek isterseniz buradan yola koyulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler