div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: The Force Awakens rekorlara doymadı!

- Advertisement -

Serinin yedinci filmi Star Wars: The Force Awakens rekorlara doymadı. İlk gün ki ve hafta sonu elde ettiği gişe hasılatı adeta dudak uçuklatıyor!

Star Wars’ın yeni serisi daha vizyona girmeden yapılan etkinlikler ve hayranların çalışması ile Dünya adeta Star Wars’a boyanmıştı. Deadline’ın verdiği istatistiklere göre Star Wars: The Force Awakens, ABD’de hafta sonunda 238 milyon $ gişe hasılatı elde ederek Jurassic World’ün 208.8 milyon $’lık rekorunu kırdı. Fakat bu yalnızca ABD’de de, dünya çapında ise 517 milyon $ gibi yüksek bir mevlaya ulaştı.

Star Wars, sadece bu rekorla kalmadı. Disney, kırdığı diğer rekorları da açıkladı. Star Wars: The Force Awakens Perşembe günü vizyona girdi ve 57 milyon $ hasılat elde etti, bununla birlikte perşembe günü vizyona giren filmler arasında ilk sıraya yerleşti. İkinci gününde ise 120 milyon $ hasılat elde etti ve 24 saat içinde 100 milyon $’dan fazla hasılat elde eden ilk film oldu. Bir diğer rekor ise Aralık ayında vizyona giren filmler arasında 238 milyon $ gibi büyük bir farkla birinci sıraya yerleşen Star Wars: The Force Awakens oldu, daha önce bu rekor 84.6 milyon $’dı.

Star Wars: The Force Awakens, birkaç ayda 2 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler