div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SW: Battlefront için Darth Vader PS4’ü!

- Advertisement -

Pekala Star Wars hakkında her şey çıkmaya başladı! Yani önceki haberlerimizden birin de oyuncakları çıkmıştı ve bir sürü çıkmıştı yani ciddi anlamda. Sanırım bu hem filmi hem de oyununun yakın tarihlerde çıkıyor olması birbiri ile senkronizeli olmaları. Ve şimdi de Darth Vader özel PS4’ü yapıldı!

310353-DarthHeader

Efsanevi ve inanılmaz epik bir konsol değil mi? Yani ben ki sadece PC oyuncusuyum ve hayatımda hiç konsol olmadı şu zamana kadar ama…. Bu nedir ya…. Bu ne güzelliktir. Bu gördüğünüz konsol arkadaşlar Darth Vader’in kaskının remsi var ver joystick’in üzerinde çubuklar beyaz ve tuşları ise kırmızı. 450 dolara ön sipariş verebileceğiniz bu konsolun yanında Star Wars: Battlefront ve 4 adet mini Star Wars oyunu olan Super Star Wars, Bounty Hunter, Jedi Starfighter ve Racer Revenge geliyor. Ön sipariş diyoruz çünkü 17 Kasımda başlanacak dağıtıma. Yani fazladan 450 dolarınız varsa diye diyorum.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler