div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft’tan geriye uyumluluk için yeşil ışık!

- Advertisement -

Geçtiğimiz ay yapılan E3 fuarından beri Xbox One’ın geriye uyumluluğu konusu oyun dünyasının en popüler muhabbetleri arasında.

Belki ilk açıklanan uyumlu oyun listesi beklentileri karşılamadı ama şimdiye kadar sessiz kalan büyük oyuncular da birbiri ardında bu konuya desteklerini açıklayacaklar gibi gözüküyor. Bunların ilki de “eski oyunların yeniden oynanabilecek olması, tarihin tozlu sayfalarına gömülmemesi” konusuna vurgu yapan Ubisoft.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot’ya göre Xbox One’ın geriye uyumluluk desteği sektör için çok iyi bir haber ve eski oyunların, örneği Splinter Cell’in güncel platformlarda da oynanabilmesi markalara da katkı sağlayacak. Xbox tarafından konferans sırasında yapılan açıklama da firmaların Bethesda’nın izini takip edeceği beklentisini paylaşıyordu hatırlayacağınız üzere.

Firmaların açık desteğine rağmen Xbox’ın geriye uyumluluğu konusunda firmalar ile yaşadığı bazı sorunlar da mevcut. Geçtiğimiz hafta Bethesda yaptığı açıklamada, ön sipariş veren oyunculara Fallout 4’ün yanında Fallout 3’ün de hediye edilip edilmeyeceğinin resmi olarak açıklanabilmesi için Microsoft’tan geriye uyumluluk konusunda bazı yanıtlar beklediklerini belirtmişti.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler