div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Unravel’ın görsel güzelliklerle dolu dünyasını keşfedin!

- Advertisement -

EA’nin bu yıl E3 konferansında tanıttığı oyunlar arasından ön plana çıkanlardan biri kuşkusuz Unravel oldu ve Unravel dünyasını keşfedeceğimiz yeni bir tanıtım videosu yayımlandı.

Coldwood Interactive ve EA bulmaca-platform tarzındaki Unravel’ın yapım aşaması ve grafiklerinin ardında yatan nedenleri bizlerle paylaştı. Unravel’e ilk baktığımızda arka plandaki güzellikler hemen göze çarpıyor. Tamamen yeni bir oyun olan Unravel, şaşırtıcı derecede net olan grafikleri, yaratıcı hikayesi ve sadeliği ile dikkat çekiyor.

Unravel’in hikayesi kişisel bir fikirle oluşturulmuş. Yaratıcı Direktör Martin Sahlin, bir bulmaca oyunu yaratmaktan ziyade kendi yaşantılarını ve onlar için anlamlı olan şeyleri düşünerek projeye başladıklarından bahsediyor. Kısacası, Unravel’in hikayesi aşk ve insanlar arasındaki o güçlü bağ. Bu iplik de onun simgesi.

Unravel, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 9 Şubat 2016’da yerini alacak. Fiyatı şimdilik 19,99$ olarak belirlenmiş, ülkemize geldiğinden fiyatı ne olacak göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler