div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Until Dawn, Japonya’da sansüre yakalandı!

- Advertisement -

Sanırım korku oyunundan bahsederken içerisinde ölümlerin olduğunu söylemek, spoiler sayılmaz. Ancak kendi maceranızı yaşadığınız oyunda kimin ne zaman öleceğini tabii kide sizin seçimleriniz belirliyor. Yazının devamında ki video da bulunan sahne belki de sizin başınıza hiçbir zaman gelmeyecek ama spoilerlardan hayli hayli nefret ediyorsanız, devam etmenize hiç gerek yok.

Censored Gaming tarafından paylaşılan sahne, dairesel bir testerenin Josh arkadaşımıza doğru yavaşça ilerledikten sonra yolunda bulduğu Josh’un parçalarına neler yaptığını gösteriyor. (Biliyorum iğrenç..) Aşağıda vereceğimiz sahnenin orijinal videosudur ve gerçekten neler olduğunu gösteriyor, lakin aynı videonun devamında gösterildiği gibi Japonya’da işler daha değişik işliyor çünkü ekran tamamen siyah oluyor. Bu yetmiyormuş gibi, ekran da hiçbir şey görmüyor olmanıza rağmen Josh arkadaşımızın sesini (çığlıklarını) rahatça duyabiliyorsunuz ki bu işleri daha da iğrenç hale getiriyor.

Buyurun eğer benim midem sağlam bana bir şey olmaz diyorsanız videomuz aşağıda;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler