div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Witcher 3’ün geliştiricilerinden yeni bir stüdyo

- Advertisement -

Witcher serisi oldukça başarılı gidiyor. Üçüncü oyun hala ortalığı kasıp kavururken (MGS V gündeme yeni yeni oturdu ama) geliştiricilerden yeni bir haber geldi. Oyunda çalışan ekibin bir kısmı kendi stüdyolarını kurmak için CD Projekt Red ile yollarını ayırdılar.

Yeni stüdyonun adı Wickerman Games. Amaçları kimsenin yapmadığı ve yapmaya çalışmadığı oyunları yapmak. Bu stüdyoyu kurarken CD Projekt Red’de öğrendikleri müşteri öncelikli hizmet anlayışını benimsediklerini söylüyorlar. Bu doğrultuda her zaman DRM-free oyunlar geliştireceklermiş.

Tahmin edeceğiniz üzere ekip yine masa üstü rol yapma oyunlarının hayranı. World of Darnkess, Call of Cthulhu ve Dungeons & Dragons gibi oyun dünyalarından çok etkilendiklerini söylüyorlar.

Son olarak oyun geliştirme süreçleri oldukça transparan olacakmış. Sık sık video ve oynanabilir sürümler yayınlayacak ekip.

Witcher 3 henüz çıkmış, CD Projekt Red Cyberpunk üzerinde çalışırken bu şekilde bir çeşitlilik olması özellikle rol yapma oyunlarını sevenler için hiç de kötü bir haber değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler