div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks Blitz, Windows 10 Cephesini Açtı

- Advertisement -

Wargaming’in büyük beğeni kazanan mobil oyunu üçüncü büyük platformuna çıktı!

World of Tanks Blitz, Windows 10 platformuna geldi! Dünyanın her yerindeki tankçılar, Windows 10 kullanan akıllı telefonlar, tabletler ve PC’lerde heyecanlı tank savaşlarına girebilecekler. Yeni bir platforma açılan oyun, 7’ye 7 tank savaşlarını yepyeni bir kitleyle buluştururken yeni ve geliştirilmiş oynanış dinamikleri sunuyor.

Windows 10’a uyumlu hale getirilen oyunda oyuncular iOS, Android ve Windows 10 cihazlarıyla bağlandıkları tek bir World of Tanks Blitz sunucusu üzerinden birbirleriyle savaşabilecekler. Oyuncular arasında eşit şartlar sağlamak için, oyunu PC’den oynayan oyuncular farklı bir eşleştirme havuzunda yer alacak.

Ayrıca World of Tanks Blitz’i gerçek anlamda bir çapraz-platform oyunu haline getirmek için geliştiriciler oyunun arayüzünü de elden geçirmiş. Oyun tablet ve akıllı telefonlarda yenilikçi dokunmatik kontroller sunarken, Windows 10 PC’lerde ise klavye ve fare kullanmaya imkân tanıyor.

Almanya, İngiltere, A.B.D, S.S.C.B, ve Japonya’ya ait 200’den fazla tankı barındıran World of Tanks Blitz hâlihazırda iOS ve Android platformlarında 40 milyonun üzerinde indirilmiş durumda.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oyunun Windows 10 sürümünü indirmek için http://wotblitz.eu/ adresini ziyaret edin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler