div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İsmi olmasa da kendisi inanılmaz olan Spider-Man!

- Advertisement -

Insomniac Games gururla sunar; İ-NA-NIL-MAZ bir Spider-Man oyunu! Sony’nin E3’ü yine eline almasını sağlayan süper kahraman oyunu beklendiği üzere duyuruldu!

Evet oyun bekleniyordu. Ancak bu kadar harika olacağı? Sanmıyorum. Batman Arkham’ın gizliliği, inFamous’ın parkurları ve Bionic Commando’nun swing mekaniklerini görebildiğimiz yeni Spider-Man oyunu PS4’e özel olarak çıkacak.

Oynanış videosuna bakılırsa, film oyunlarının kalitesizliğini kıran Batman’in yanında Spider-Man’i de görebileceğiz. Gücünden çok zekasını kullanan ve doğası gereği gizli hareket etmesi gereken Spider-Man, oyunuyla uyumu yakalamış gözüküyor. Ayrıca ağır çekim ve karşı atak gibi örümcek hislerinin dövüş esnasında aktif olacak olması göz dolduruyor.

L2 ve R2 ile ağ atma olayının hissiyatını arttıracak olan Spider-Man tabii ki açık dünya ile gelecek. Boss dövüşlerinde ise sinematik yerine quick time event (hızlı yanıt/tepki gerektiren olay) mevcut.

Oynanış videosu için:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler