div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fable’ın kart oyunu önümüzdeki ay geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl herkesi şaşırtan Microsoft, İngiliz stüdyosu Lionhead’in kepenklerini indirmişti. Fable Legends ise multiplayer fantasy RPG türünün beklenen oyunlarındandı ve stüdyoyla beraber derinlere gömüldüğü zannediliyordu.

Ancak Fable ilginç bir şekilde tamamlandı ve duyruldu. Fable Fortune eski Lionhead çalışanları tarafından geliştirildi ve gelecek ay raflarda olacak. Xbox Game Preview ve Steam Early Access’e 11 Temmuz’da düşecek olan oyun, bizlere hem PVP hem de co-op bir oynanış sunuyor. Farklı bir mizaha sahip oyunda Fable mekaniklerini test edebileceğiniz sistem de mevcut olacak.

Fable Fortune aslında Microsoft’un uzattığı ele tutunarak Kickstarter’da şansını denemiş ve £250,000 ($322,733) hedefinin altında kalmıştı. Neyse ki, Flaming Fowl’dan eski Lionhead çalışanları dış finansman sağlamayı başardıklarını söyledi ve böylece oyunun geliştirilmesine devam edildi.

Bakalım Hearthstone ve TES Legends’a ne kadar rakip olabilecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler