div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Otherland’in yeni erken erişim tarihi ertelendi

- Advertisement -

Bir türlü geliştirme süreci bitmeyen ve sürekli olarak yayıncı değiştiren Otherland için Ağustos ayının ortalarında çıkan bir haberle oyunun 26 Ağustos’da Steam’de erken erişime çıkacağı açıklanmıştı. Bu tarihi boş geçen Otherland’in yapımcıları oyunun erken erişim tarihini ertelediklerini duyurmuştu.

Yeni erken erişim tarihi için beklemeye koyulduk ve sonunda Drago Entertainment oyunun yeni erken erişim tarihini açıkladı. Hiç merak etmeyin bu defa uzun bir süre beklemeyeceğiz. Açıklanan bilgilere göre Otherland 10 Eylül’de Steam’de erken erişime açılacak. Yapımcılar açıklamalarında yıllar boyu gelişim süreci sonunda birkaç günlük gecikmenin hiç bir zararı olmayacağından bahsetti ve gecikmenin bazı oyun eşyalarında son dakikada bazı düzeltmeler yapmaları gerektiği için kaynaklandığını belirttiler. Oyun erken erişiminin hem Kuzey Amerika hem de Avrupa için aynı anda açılacağını belirtelim.

04

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler