div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PS4 erken erişimden nasibini alırsa: Dungeon Defenders 2

- Advertisement -

Eh, PC oyunları erken erişim denilen naneden yeterince etkilendiler, öyle ki dergide ilk bakışların büyük kısmını bu oyunlar işgal eder oldu.

Şimdi sıra konsollara da gelmiş gibi gözüküyor zira Dungeon Defenders 2 önümüzdeki hafta erken-alfa aşamasında bir oyun olarak Ps Store’da yerini alacak. Aksiyon ve Tower Defence türlerinin güzel bir harmanı gibi gözüken oyun geçtiğimiz yılın sonlarından beri PC’de erken erişim sürecine devam etmekteydi ve kullanıcı puanları da 80 civarında seyretmekteydi. Fiyatının da şu aşamada 24tl olduğunu belirtelim.

Trendy Entertainment’ın yaptığı açıklamaya göre oyunun bazı özellikleri PC’nin önünden gidecek ki buna DualShock 4 desteği ve aynı koltukta co-op mekanikleri dahil. Oyun PC versiyonunun şu anki durumunun aksine free-to-play olarak tasarlanıyor ve firma oyunun pay-to-win olmayacağının üzerinde özellikle duruyor. Bununla birlikte oyun ilk çıktığında Ps Store üzerinden fiyatı henüz açıklanmamış bir bundle’ı (starter pack?) satın alanlara sunulacak, kısa süre sonra ise herkese ücretsiz olarak store’da yerini alması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler