div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms: Island Warfare çıktı…

- Advertisement -

“Kale MMO’su” için gelen son genişleme oyuna gemiler, değişen hava koşulları ve 38 tropik ada ekliyor.

Firefly Stüdyoları yeni bir genişleme paketi yayınladı — Stronghold Kingdoms: Island Warfare (Ada Savaşı).

Şimdilik sadece PC ve Mac’de oynanabilen bu paket, gelecek aylarda çıkacak yeniden tasarlanan mobil sürümde de bulunacak. Bu yeni paket oyuncular tarafından uzun zamandır sıkça talep edilen gemiler ve yeni bir oyun modu sunuyor:

Stronghold Kingdoms’ın erkek ve kadınları, değişen deniz koşullarında, tam 38 tropik adada kanlı savaşlara giriyor. Tek bir krallık için 38 ada, 18 eyalet ve 99 vilayette saldırırken, keşfederken ve ticaret yaparken ağır fırtınalardan kaçınıyorlar.

Kuyruk rüzgârları, zorlu denizler ve şiddetli fırtınalar, orduların, ticaret gemilerinin ve keşif erlerinin hızını, denizlerde adalar arasında artıracak ya da azaltacak şekilde günlük olarak değiştirir. Saldırı kuvvetleri güçlü bir kuyruk rüzgârı yakalayıp düşmanı göz açıp kapayıncaya kadar yok edebilir. Tüccarlar uygun koşullarda hareket ederek tek bir günde kazançlarını ikiye katlayabilir. Keşif erleriyse fırtınalar yüzünden o kadar yavaşlayabilir ki yaptıklarından dolayı kendilerini, kalelerini yok eden bir çatışmayı tetiklemiş halde bile bulabilirler!

Stronghold Kingdoms: Global Conflict’ten kısa süre sonra yayınlanan Island Warfare, yüzbinlerce oyuncu için oyunun en temel mekaniklerinde bazı değişiklikler sunuyor. ‘Global Conflict’ haritasından sonra oyuncular tarafından en çok talep edilen özellikleri içeren Island Warfare, hareket hızını tahmin etmenin imkânsız olduğu bu koşullarda eski taktikleri tamamen ortadan kaldırıyor.

Oyuncular Stronghold Kingdoms: Island Warfare’i ücretsiz indirip oynayabilirler:

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler