div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni bir MOBA: Golden Rush!

- Advertisement -

Şu sıralar MOBA piyasası son derece riskli bir sektör. Yapımcıların ince eleyip sık dokuyarak yaptığı oyunların dahi uzun vadede başarı getirmesi son derece zor bir oyun türü haline geldi. Ancak buna rağmen her geçen gün yeni bir MOBA’nın haberini alıyoruz ve bu oyunların pek çoğu özenilerek hazırlanmadığı için kısa sürede iflas bayrağını çekiyor.

Durum böyleyken yeni bir MOBA oyunun haberi daha geldi. Daha önce tarayıcı oyunu MyLand’i geliştiren ekip Elyland tarafından hazırlanan Golden Rush şu anda Steam’de erken erişimde. Peki bu yeni oyun umut vaat ediyor mu?

Açıkçası benim pek de umutlu olmadığım Golden Rush’da oyunu diğer MOBA’lardan ayıran bazı farklı yönler var. Yakında MMO Dosyası için bir videosunu çekmeyi düşündüğüm oyun klasik MOBA yapısından biraz daha farklı gibi duruyor. Dört farklı takımın tek bir harita üzerinde birbiriyle savaştığı oyunda temel amacımız loot yöntemi ile karakterlerimizi geliştirmek ve onlara üstünlük kurmak. Ayrıca oyunda bir sınıf sistemi olacak. Altı temel sınıfın olduğu oyunda her sınıfın zayıf ve güçlü yönleri bulunacak. Acaba bu farklı sistem Golden Rush’ı istediği noktaya taşıyabilir mi?

Haberler

1 Yorum

  1. Oyunu yaklaşım 24 saat kadar oynadım 2 mod var 6 karakter var 3 açık 3 tanesinide 24 saat ücretsiz deneyebiliyoruz. Karakter almak isterseniz teki 9,99 usd. Oyun oynanabilir ama karakterler az modlar zayıf eşleme sistemi kötü takıma bi bakıyorum 3 warrior eşleşmiş karşıya bakıyorum dengeli bir takım oyun işkence oluyo free verilen mage inanılmaz güçlü tek başına lot dönüyo nova mesafesi uzun negatif yönleri çok fazla. Şöyle birşeyde var oyunun mantığı güzel 4 takımın kapışması oyuna heycan getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler