div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars’a Yeni Oyunlar Geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz ay yeni Star Wars: Battlefront oyununu geldiğini duyurmuştuk. Bu yeni oyuna dair detaylı bir bilgiyi elbette E 2016’da EA konferansında alabileceğimize emindik. Açıkçası ilk Battlefront’un oyuncaların tam olarak istediği oyun deneyimini sunmadığına hem fikiriz değil mi? Bu nedenle yeni Battlefront oyununu hem oyuncular hem de Star Wars hayranları olarak heyecanla beklemeye koyulduk. Ancak EA bir anda gösterdi ki meğer yalnızca Battlefront değil birçok Star Wars oyunu yapım aşamasındaymış.

Yeni Star Wars oyunları yolda!

EA konferansında gösterilen ve yukarıda izleyebileceğiniz videoda görüldüğü üzere birden fazla oyun stüdyosunun her biri farklı bir Star Wars projesi için yoğunlaşmış durumda. Yapılan açıklamalara göre EA’nin yeni kurduğu bir oyun stüdyosu olan Motive Studios’un başına Assassins Creed’in yapımcısı Jade Raymond getirildi ve bu çiçeği burnunda geliştiriciler yeni Battlefront oyununu geliştirirken DICE ile beraber bir işbirliği içerisinde çalışacaklar. Oyun, orijinal temadan, yani filmlerden karakterler, sahneler ve mekanlar içerecekÇıkış tarihi 2017 olarak gösterilen oyun hakkında İlgi çekici  bir diğer bilgi de yeni filmden sahneler içereceği. Bakalım nasıl olacak bu işler böyle.

Star Wars

Açıklanan haberlere göre Visceral Games aksiyon türündeki yeni bir oyun hazırlarken çıkış tarihini 2018 olarak belirledi. Yayınlanan videoda Respawn Entertainment’in de yepyeni bir üçüncü şahıs oyunu üzerinde çalıştığını gördük ve çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Yine henüz detaylarını bilmediğimiz bir Star Wars oyununu da Criterion’un geliştirdiğini öğrendik. Son olarak ise Bioware’in The Old Republic üzerinde ve Capital Games’in Galaxy of Heroes’un gelişimi üzerinde çalışmaya devam edeceğini öğrenmiş olduk.

Nihayetinde bu oyunları da hayranlar olarak merakla bekleyeceğiz ve çıktığında muhtemelen deliler gibi oynayacağız elbette. Umarım yapımcılar da bizleri yanıltmaz ve önümüze tadından yenmez SW oyunları koyarlar. Bekleyip göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler