Assassin’s Creed Origins kötü yorum bombardımanına tutuldu!

Geçtiğimiz Steam kış indirimlerinde herkes birbirinden farklı indirimdeki oyunları satın aldı. Ben Sonic Adventure 2’yi satın aldım çünkü yaklaşan Sonic 3 filmi öncesi oyununu da oynamak istiyordum. Steam indirimleri geliştiricilerin oyunlarını satmak için harika bir zaman oluyor ancak görünüşe göe Ubisoft bu konuda bir istisna yaşadı.

Windows’un son Windows 11 24H2 güncellemesi, çoğu Ubisoft oyununda çökme, donma sorunlarını getirdi. Bunun nedeni de Microsoft’a değil, Ubisoft’a patladı ve Steam kış indirimlerinde alınan Ubisoft oyunlarına kötü yorum bombardımanı yapılmaya başlandı. En çok kötü yorum yapılan Ubisoft oyunu Assassin’s Creed Origins oldu.



Sorun Microsoft’ta mı yoksa Ubisoft’ta mı tartışılır. Ama bana sorarsanız Microsoft’ta, durduk yere artık hangi dosyaları değiştirdilerse çoğu Ubisoft oyunlarını bir güncellemeyle bozmayı başardılar. Bu işten zararlı çıkanlar da oyuncular oldu. Microsoft’un, Ubisoft ile konuşup oyunları düzelten bir güncelleme yayınlaması gerekiyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler