div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armello’nun çıkış tarihi belli oldu

- Advertisement -

Black And White’ı elbette hatırlayacaksınız, Peter Molyneux’nun yıllar önce “çok güzel kuru fasulye pişirir” ile başlayıp “bu oyun dünyayı kurtaracak” noktasına kadar(!) uzanan vaatler ile piyasaya sürdüğü oyunu belki hayatımızı değiştirmedi ama halen keyifle hatırlıyoruz.

Black And White ile birebir aynı mekanikleri paylaşmasa ve strateji tarafına çok daha fazla ağırlık verse bile benzer temaları paylaşan bir oyun yolda. Geçtiğimiz günlerde erken erişim aşamasını geride bırakan Armello, 1 Eylül’de PC, Mac, Linux ve PS4’e gelecek.

Şimdiye kadar açıklanan iki karaktere yeni karakterler de eklendi. Bunların ilki Zosha ve kendisi tıpkı bir rogue gibi karanlıkta bitirici saldırılar yapmaya bayılıyor. Diğeri ise Zosha’nın tam zıttı olan, duruma göre çantasından çıkardığı kuvvetli silahları savaş alanına sürebilen, güçlü kuvvetli Barnaby.

Sekizgenlere bölünmüş haritalar üzerinde derin stratejiler kurmamıza olanak sağlayacak olan oyunun erken erişim aşamasından bir oynanış videosu da aşağıda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler