div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Attack on Titan’ın beyazperde macerası alt yazı felaketi ile başladı!

- Advertisement -

Çok sevilen mangası ve tadı damaklarda kalan animasyonunun ardından, serinin berbat eleştiriler alan filminin sinemalarda ilk günü rezalete dönüştü.

Aşağıda da örneklerini görebileceğiniz üzere San Francisco’da tüm kötü eleştirilere rağmen filmi yerinde izlemek isteyenler, filmin son çeyreğine girilirken ekranda takılıp kalan alt yazı yüzünden filmin sonunu japonca olarak izlemek zorunda kaldılar, üstelik filmin dağıtıldığı tüm salonlarda…

Hajime Isayama tarafından yaratılırken 65 sayfalık bir one-shot olarak tasarlanan, ardından ilgi görmesinin ardından 15 cilte ulaşan anime, yüz yıl kadar önce aniden ortaya çıkan devler sebebiyle kendini yüksek duvarlarla çevrilmiş şehirlerin içine hapseden insanların günün birinde 50 metreden daha uzun bir Titan’ın ortaya çıkması ile yaşadığı korku ve çaresizliği anlatmakta. Isayama bu şehirleri yaratırken Almanya’daki Nördlingen şehrinden esinlenmiş ve serinin başarısı üzerine 2013’te 13 bölümlük bir anime serisi çekilmişti. Ayrıca bu anime 2016 yılında kaldığı yerden devam edecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler