Nisan ayında PS4’e özel olarak satışa sunulan ve isteyerek veya istemeyerek Dark Souls serisinin geleceğini de etkilemiş gibi gözüken Bloodborne yeni paketiyle gündemde.
Oyunun Game of the Year Edition sürümü 27 Kasım tarihinde, oyunun ilk ve belki de son DLC’si The Old Hunters’ın piyasaya çıkışından üç gün sonra piyasaya çıkacak ve elbette ana oyunu ve The Old Hunters’ı içerecek. Eğer The Old Hunters’ı tek başına satın almak istiyorsanız fiyatı 15 Euro.
Oyunun ilk DLC’si ana oyuna ek olarak yeni bölgeler, Simon’s Bowblade başta olmak üzere 10 yeni silah ve eğer isterseniz bir canavara dönüşme seçeneği sunuyor. Ayrıca aşağıdaki trailer’da görebileceğiniz gibi efsanevi avcı Ludwig’de kullanımınıza sunulacak.
Oyunun GOTY Edition versiyonunun fiyatı henüz açıklanmış değil.