div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SW: Battlefront’un açık betasına 9 milyon oyuncu katıldı!

- Advertisement -

Star Wars: Battlefront’un bir gün uzatılan betası da sona erdi ve izlenimlerimizi sizlerle paylaştık.

Rakamlar ise oyundan bile daha etkileyici. EA DICE’ın açıkladığı rakamlar müthiş, buna göre 8-13 Ekim tarihleri arasındaki beta sürecine 9 milyondan fazla oyuncu katıldı. Bu aynı zamanda EA tarihinde herhangi bir beta sürecinde ulaşılmış en yüksek rakam.

Oyunun yapımcılarından Sigurlina Ingvarsdottir oyunu Nisan ayında duyurduklarından beri bu beta sürecinin kendileri için büyük bir test olacağının farkında olduklarını ve bu yüzden beta sürecinin oyunun üzerindeki çalışmalarda en fazla yer kaplayan konulardan birisi olduğunu ve bunu tüm oyunculara açmanın heyecan verici olduğunu söylüyor.

Eh, beta sürecine katılmak için 50 dolar para verip büyük hayal kırıklığına uğradığımız oyunları düşünürsek EA DICE’ı tebrik etmemek mümkün değil.

Bu arada Battlefront’un tasarım direktörü Niklas Fegraeus yaptığı açıklamada oyuncuların daha iyi oyun içi eşyalara kavuşmak için gerçek para harcamak zorunda olmayacaklarını açıkladı. Fegraeus oyundaki ekonominin oyun içi performansınıza bağlı olduğunu, ilerledikçe ve challenge’ları geride bıraktıkça kullanımınıza sunulacak şeyleri bu oyun içi para ile satın alabileceğimizi belirtiyor. Evet doğru tahmin ettiniz, oyunda bir şeyi satın almanın tek yolu bu; Oynamak, daha iyi oynamak, bölüm geçmek ve kazandığınızı oyun içi eşyalara aktarmak, cebinizden bir kuruş bile harcamadan.

Buna göre oyunda para kazanmak için beraber çalışan birden fazla sistem var. İlki anlattığımız gibi, oyunda ilerliyor, daha başarılı oluyor, puan kazanıyor ve bunu oyun içi paraya çeviriyorsunuz, daha fazla başarılı oldukça kazandığınız ödül miktarının katsayısı da yükseliyor. Ağırlık bu sistem üzerinde. Bununla beraber size sunulan challenge’lar, ödüller ve diğer bazı mekanikler de söz konusu ve bunlar üzerinden de para kazanmanız mümkün.

Biz de beta sürecinin en zor işlerinden biri olan AT-AT’nin ayaklarını dolaştırmanın başarılı bir örneğinin videosu ile haberi noktalayalım o halde. Bu on sene önceki Battlefront’larda neredeyse imkansız bir görevdi, mütemadiyen başarısız olduğumu hatırlıyorum.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler