div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Chivalry’nin yapımcısından: Mirage: Arcane Warfare

- Advertisement -

Chivalry: Medieval Warfare gerçekten keyifli bir oyun. Muhtemelen son zamanlarda gördüğümüz, başından kalkması en zor oyunlardan biri. Havada uçuşan kılıçlar, haykıran şövalyeler…

Chivalry oyununun geliştiricisi Torn Banner’ın yolda olan yeni çalışmasının adı ise Mirage: Arcane Warfare olarak açıklandı.

Mirage oyunu alışılageldik ortaçağ temasına göre işin içine daha fazla “sihir” katıyor. Şu ana kadar oyunun adı dışında bir bilgi yok ama Torn Banner, The Deadliest Warrior gibi eski oyunlarından ilham alma fikrine uzak durmuyor gibi. Oyunun Chivalry’nin devamı niteliğinde olma olasılığı da yüksek, elbette oyunun başarısını da bu fantezi dünyası ve bilindik, sevdiğimiz savaş sisteminin ne kadar uyumlu olduğu belirleyecek.

Chivalry, PC için 2012 yılında çıkış yapmıştı. Mirage: Arcane Warfare için belirlenmiş bir çıkış tarihi henüz yok ancak fantezi ve büyü dolu dünyasında savaşmak ilginç olacağa benziyor, ne dersiniz?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler