div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Passage’dan Büyük Ayrılık!

- Advertisement -

League of Legends’ın köklü takımlarından Dark Passage’ın emektar oyuncusu ve kaptanı Koray “Naru” Bıçak ile yollarını ayırdığını bugün Facebook üzerinden açıkladı.

Sezon bittiğinden beri sosyal medya da Naru’nun transfer dedikoduları ile yankılanıyordu. Üç sezondur Dark Passage adına mücadele veren, kaptanlığa kadar yükselip, Türkiye’nin en iyi orta koridor oyuncularından biri olan Naru, Dark Passage’den ayrılacağı resmi olarak açıklandı.

Açıklama da Dark Passage, oyuncusunun başarılarından ve takıma katkılarından dolayı teşekkürlerini iletirken bazı takımları ise sert bir şekilde eleştirdi. Naru’nun takımdan ayrılmasının nedeni ise daha iyi bir teklif alması olduğunu söyleyen Dark Passage, yeni bir kontrat önerdiklerini ve tekliflerini arttırdıklarını söyledi fakat diğer takımın arkasına aldığı isimler ve destekten dolayı daha iyi bir teklif olduğundan geleceğini düşünen oyuncusunu anlayışla karşıladıklarını söyledi. Bunun yanında eSporun kısa ömürlü olduğunu ve oyuncuların belli bir fedakarlık yaparak bu sahnede olduklarını, geleceklerini düşünerek hareket ettiklerini belirtti.

Koray “Naru” Bıçak’ın henüz hangi takıma gittiği açıklanmadı fakat yapılan eleştiriler ve yorumlara bakılacak olursa Beşiktaş e-Sport Club’ünün orta koridorunda görebiliriz.

Dark Passage açıklamasına buradan gidebilirsiniz.

Koray “Naru” Bıçak’ın açıklamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler