div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deadpool geri geldi

- Advertisement -

Marvel dünyasının en muzip kahramanı olan Deadpool’un oyunu geri döndü. Oyun, Deadpool’un iç karmaşasını çok güzel yansıtmasına rağmen bazı kişilere garip gelmişti. Oyunda Deadpool bizimle, belli belirsiz başka biriyle ve hatta kendi kendine konuşuyordu! Böyle bir karakteri önceden tanıyanlar “işte budur!” dedi, tanımayanlardan bazıları eğlenceli bulsa da bazı çevreler tarafından da yadırgandı, hikayesi çok kişisel bulundu ve istenmedi. Ayrıca oyun çok fazla kan ve vahşet, bir miktar da cinsellik içeriyordu.

Deadpool’un oyunu 2013 yılının sonlarında diğer Marvel oyunlarıyla beraber Steam’den ve diğer dijital tezgahlardan kaldırılsa da sevenleri ondan asla vazgeçmedi.

Activision ve Marvel tekrar bir anlaşmaya giderek bu üzüntüyü ortadan kaldırmaya çalışıyor. Deadpool tekrar artık satışta! Bu hareketiyle kalbini kırdığı oyuncular ile barışmaya çalışan Activision ve Marvel ikilisi, barışma işini de biraz ellerine yüzlerine bulaştırdı. Yurtdışında 40 Dolar/30 Euro fiyatlarıyla satışa çıkan Deadpool, Türkiye’de de şu anda 89 Türk Lirası. DLC’si olan Merc With a Map Pack ise 8 TL’ den satılıyor. Deadpool severlerin canı fiyatlardan çok yanacak.

Nedir bu Deadpool oyunu? derseniz sizi ufak bir trailer gösterimine davet ediyoruz.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler