div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Windows 10’da Xbox One oyunlarına stream desteği geldi!

- Advertisement -

Tuna gibi Xbox One’ı salondaki televizyona kurduysanız ve bu yüzden içinizden açmak gelmiyorsa iyi haberlerimiz var.

Windows 10’a geçiş yapıp bir şekilde Microsoft’un deneği olmayı kabul ettiyseniz, evde de Xbox One’ınız varsa artık Xbox One oyunlarını PC üzerinden stream etmeniz mümkün. Bunun için gerekenler ise Windows 10’un #10240 sürümü, Windows 10’da Xbox uygulamasının en güncel sürümü ve her iki taraftan birden stream seçeneğinin açık olması. Bunun için önce Xbox One menüsünden Settings > Preferences > Allow Game Streaming seçeneğini aktifleştirmeniz gerekiyor. Bunun ardından ise Windows 10’da Xbox uygulamasını çalıştırdıktan sonra sol taraftaki menüden Connect seçeneğini tıkladığınızda size Xbox One’a bağlanabilmeniz için bir seçenek sunacak.

Ayrıca gamepad’in Xbox’a değil PC’ye bağlı olması gerekli. Bunun için de kablolu bir Xbox 360 veya Xbox One gamepad’i veya kablosuz gamepad’i bağlayabilmeniz için bir alıcı gerekiyor. Tüm bu prosedürleri yerine getirdikten sonra aileniz TV’de istediğini seyrederken siz oyununuzu PC ekranından oynayabilirsiniz.

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler