div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny’nin genişleme paketinde raid yok! [Update!]

- Advertisement -

GÜNCELLEME: Bungie’den raid’in The Taken King’in çıkışına yetişmeyeceği yönündeki haberlere yalanlama geldi.

Destiny’nin gelecek olan genişleme paketi olan The Taken King’de raid yok. Yani gelecek ama ne zaman olduğu meçhul. Bungie’e kaldık bu konuda.

308581-DDT1

The Prison Of Elders geldiğinde hepimiz bir heyecanla raid bekliyorduk ama yok. Bungie bize sonra geleceğini söyledi ve herkes House Of Wolves ile sonunda geleceğine inanıyordu. Sonuçta kimse $20 doları boşuna vermedi… Ama öyleymiş ve yine gelmedi, onun yerine $40 dolar olan The Taken King paketi duyuruldu ve şimdi ona da gelmeyeceğini duyuran Bungie, daha sonra geleceğini söyledi. Tarih bile yok, sadece ‘sonra’ işte.

Hayır Bungie için 30 dakikalık oyun içi içerik yapmak ne kadar zor olabilir biz de bilmiyoruz.

————————————————————————————————————————————–

Haberimizi girdikten sonra gelen tepkiler üzerine Bungie, Kings Fall raidinin hazır olduğunu ve The Taken Kings genişletme paketi ile geleceğini duyurdu.

- Advertisement -

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Bungie için zor değil, hiç bir zaman da olmaz zaten. Buradaki asıl sıkıntı oyun firmasından çok azılı bir paragöze dönmüş activisionda. Bir MMO’ya bu kadar kısa aralıklarla ve azar azar içerik getiren ÜCRETLİ paketler çıkmaz. ama gelin görün ki dlc saçmalığını bize kakalamış bir kaç firmadan biri olan activision sayesinde, tam manasıyla dlc olan içerikler ‘expansion’ adı altında satılıyor. Destiny’nin demosunu oynadım ve hakikatten beğendim. Alır mıyım? Hayır. Çünkü az içerikle cüzdanımı ele geçirecek adamlara para veresim yok. Sonuç olarak; yakında canım oyunu bu para hırslarıyla kötü edecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler