div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dünyanın en ünlü modifikasyon ustaları NVIDIA GameX standında!

- Advertisement -

NVIDIA, 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında Istanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen GAMEX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda oyunseverler ile buluşuyor.

Fuar ziyaretçileri, NVIDIA standında GeForce GTX seviyesi ekran kartları ile donatılmış masaüstü oyun bilgisayarları ve Monster GTX 980 SLI’lı Notebook’lar ile harika bir oyun deneyimi yaşarken dünyanın en ünlü iki modifikasyon uzmanlarıyla tanışmak ve sanatlarını görme şansı yakalayacaklar.

Dünyaca ünlü PC modifikasyon uzmanlarından Peter Brands (L3p) ve Richard Keirsgieter (MadeByKier), 4 gün boyunca NVIDIA standında GeForce GTX 970’li 3 yollu SLI ile harika bir oyun bilgisayarı modifiye edecekler. Modifikasyon sanatının bir oyun kasasını nasıl bir oyun canavarına dönüştürdüğünü görmeleri ve son yılların en iyi oyunlarını dünyanın en iyi oyun donanımlarıyla oynayarak müthiş bir deneyim yaşamalak isteyenleri Nvidia GameX standını ziyaret edebilir.

c9-1280x1024

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler